Saltar al contingut
Notes: Per a totes les comandes realitzades entre el 2 i el 12 de maig, permet un termini de lliurament de 7 dies hàbils addicionals

Patrimoni i esperit visionari

La història de la Maison comença l'any 1920, quan el dissident rus Gregory Salomon emigra a França per començar de nou la seva vida com a peler a París. Aleshores, als anys 60, el seu fill visionari Boris va començar a experimentar amb un tipus diferent de treball de pell, fent que les seves peces siguin distintivament modernes i, posteriorment, cridant l'atenció dels dissenyadors de moda de la seva època.

Aquesta tendència continua amb el fill de Boris, Yves, que va llançar el seu propi estudi de disseny als anys 80, col·laborant amb alguns dels modistes més emblemàtics de la dècada -com Azzedine Alaïa, Nina Ricci, Thierry Mugler i Jean Paul Gaultier-, tot alhora que va començar. la seva pròpia marca, Yves Salomon .

Avui, Yves treballa al costat del seu fill Thomas, encara produint peces per als noms més importants de la indústria de la moda. Paral·lelament, ha creat Army , una nova línia centrada en la creativitat a través d'una col·lecció de roba exterior d'avantguarda tant de roba de dona com d'home.